Храна, транспорт и настаняване

Храна

По време на събитието, на разположение ще бъдат две големи зони за хранене, които ще предлагат по нещо за всеки гладен геймър! Сандвичи, освежаващи напитки и пакетирани храни ще бъдат подсигурени за двата дни на събитието.  Зоните ще разполагат с маси и столове, на които гостите на събитието ще могат да се разположат удобно, докато чакат следващия турнир или дисциплина на голямата сцена.

Важно: Изхранването на квалификантите от квалификациите по League of Legends и Counter-strike: Global Offensive се поема от организаторите на събитието!

 

Транспорт 

ОФЕРТАТА ОТПАДА!

В продажба са пуснати специални двудневни пакети, които освен двудневния билет, включват и транспорт. Цената на билета е 30 лв., всеки който се възползва от офертата ще получи подаръчни ваучери за игра в Play Hub: Next Level.

Трансфер София – Пловдив и обратно:

Отпътуване: 17.06.2017, 08:30 от Стадион В.Левски

Връщане: 18.06.2017 20:30 Пловдив, Панаирна палата №2

ВНИМАНИЕ: ОФЕРТАТА С ВКЛЮЧЕН ТРАНСПОРТ ОТПАДА, АКО СТЕ ЗАКУПИЛИ БИЛЕТ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕ ДО ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НИ ИЛИ E-MAIL ДО GAMEEVOSTAFF@GMAIL.COM.

 

Настаняване

Очаквайте повече информация скоро!

Важно: Организаторите на събитието поемат разходите по настаняването на финалистите от двете квалификации на 5vs5 турнирите по Counter-strike: Global Offensive и League of Legends.

Game Evolution