Bpro Gaming CS:GO Bootcamp – пътят към победата на e-Arena Пловдив! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Bpro Gaming CS:GO Bootcamp – пътят към победата на e-Arena Пловдив! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Момчетата от Bpro проправиха пътя си до титлата на e-Arena Пловдив и гордо вдигнаха купата по CS:GO!

За да достигнат до финала срещу Bojestvata, те преминаха през страшно много препятствия – бяха на път да бъдат отстранени още в квалификациите, но като едни истински бойци не се предадоха и успяха да затвърдят позицията си, като един от топ отборите в България! Bpro Gaming добавиха още 2500 лв. към спечелените досега наградни фондове!

Изграждането на такъв колектив не е лесна задача.

В една динамична игра като CS:GO един наистина добър отбор представлява едно съзнание в пет тела. Играчите трябва да знаят какво минава през главата на съотборниците им във всеки даден момент. За да се постигне този ефект, не е достатъчно играчите просто да сядат и да разцъкват безбройни часове на ден – те трябва да се познават, както в играта така и извън нея.

Това даде началото на Bpro Gaming CS:GO Bootcamp! Членовете на отбора бяха подложени на „спартански строй“ около седмица преди самия турнир. Живяха заедно, играха заедно – превърнаха се в една още по-добре смазана машина!

Момчетата, предвождани от Теодор ‘’psycho’’ Димов доказаха своята класа, след като по време на интензивния Bootcamp тренираха с отбори, като Singularity, Tricked, Playing Ducks, GateKeepers, WySix и други. Упоритата работа, потта по челото (както и по мишките и клавиатурите) си казаха тежката дума и те успяха да успяха да станат върховните CS:GO гладиатори на e-Arena Пловдив!

Играчите тренираха ежедневно в Play Hub:Next Level – там те имаха възможност да седят един до друг, както на всяко едно LAN събитие. Това вдига шансовете за победа – фаворит винаги ще бъде по-обиграният отбор, отборът с такъв тип опит. Както DIDI8 отбеляза, вкъщи всеки може да играе на перфектните за него условия – на LAN турнири те винаги са били далеч от това.

Нищо не може да замени емоцията на LAN-а. Тренировките и мачовете на живо са в една различна категория – емоцията, напрежението и адреналинът ви пренасят в друг свят. Електронните спортове няма да са такива без публика, психиката няма същото значение ако се играе от вкъщи, а най-сладката победа се печели под аплодисменти!

Пожелаваме много успехи на момчетата от Bpro Gaming, които тепърва ще показват на какво са способни и ще продължат да градят име на българската и международна CS:GO сцена!

Ако и вие искате да играете своите срещи на LAN , търсите място, където можете да тренирате, Play Hub е вашето място!

Открийте официалната фейсбук страница на клуба ТУК.

Тренировките и мачовете на отбора бяха излъчени в официалния Twitch канал на Play Hub: Next Level. Всеки, който желае да изгледа записите, може да го направи в Twitch, като коментарът е от FrenZy и Noxi.

Можете да разгледате снимките от 10-дневния Bootcamp на отбора в галерията към статията, а тийзъра от приключението на момчетата, можете да откриете ТУК.

Game Evolution

 

Game Evolution